Utama

Selamat datang ke halaman web rasmi Koperasi Seri Cheeding Berhad

Produk dan Perkhidmatan

Perladangan Sawit. Pertanian. Stesen Minyak Desa. Peruncitan. Pembekalan Dan Pengedaran. Hartanah

Tentang Kami

Koperasi  Seri Cheeding Berhad di tubuhkan pada tahun 1957 dengan no pendaftaran COOP 1213/57 (3016).Menjalankan aktiviti perladangan sebagai aktiviti utama. Manakala aktiviti perniagaan yang lain adalah seperti pertanian, stesen minyak desa, peruncitan, pembekalan dan pengedaran serta sektor hartanah.

Dianggotai seramai lebih kurang 148 orang. Ahli Lembaga dan Jawatankuasa terdiri 9 orang yang bertindak merancang, mengurus, melaksana serta mengawal semua aktiviti-aktiviti perniagaan yang dijalankan oleh koperasi dengan dibantu oleh tenaga-tenaga kerja berpengalaman.

Produk Sejuk Beku

Koperasi Membeli  Dan Membuka Tanah Seri Cheeding Berhad juga membekal dan memasarkan produk sejuk beku seperti Keropok Lekor Rangup, Popia Otak-Otak, Otak-Otak Daun, Karipap pelbagai rasa, Murtabak pelbagai rasa dan Cendawan. Semua produk yang dipasarkan merupakan produk terpilih menepati permintaan pelanggan.

Untuk mendapatkan bekalan produk sejuk beku Koperasi Seri Cheeding, sila hubungi Unit Jualan kami di Talian 60 19-659 3016 (SMS/Call/Whatsapp)

Hubungi Kami

Lot 6555, Jalan Merak. Kampung Seri Cheeding. 42700 Banting Selangor Tel/Faks:03-3191 4729 | Email: coopsericheeding@gmail.com